Bu Blogda Ara

2 Ekim 2011 Pazar

Stradivarius Siyah Stiletto - Süper şık;)


Stradivarius Stilettolar 36 numaradır. 1 yada 2 defa giyilmiştir gıcır gıcır! Arkasında küçük bir fermuar detayı var süper şık bir sandalet ayakta inanılmaz güzel duruyor ve fiyatı geliyorrr;)
30 TL.
poshbutik16@gmail.com
Ürünler ilgili daha fazla fotoğraf görmek isteyen + diğer cicilerime göz atmak isteyenler buraya http://poshbutik.blogspot.com/

3 yorum:

  1. çok güzel cidden, keske 37 olsaymış :)

    YanıtlaSil
  2. my princess: çok teşekkürler canım;)
    Denizcim: ne demek geldim bile;)) izlemeye aldım;) beni ilgilendiren bir mevzu ben de bir lens kullanıcısıyım. lensmarket.com ile alakanız nedir acaba?? önümüdeki ay lens siparişim olacak 1 çiftim kaldı, normalde opmer.comdan sipariş veriyorum ama "blogdaşlık" söz konusu olunca herşey değişir;)) lenslerin orijinalliği ile ilgili garanti verebilir misiniz? görüşmek dileğiyle, sevgiler....;)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Posh Butik! :)
    Ben lensmarketin sürekli müşterisiyim.Bir lens kullanıcısı olarak, bloğumu da lensler üzerine açmak istedim. Bloğumdaki içerikleri de lensmarket'ten aldım. Yaklaşık 3 yıldır lensmarket.com'dan alışveriş yapıyorum ve şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım ama yine de emin olmak istersen lensmarketi arayarak müşteri temsilcilerinden istediğin bilgileri öğrenebilirsin canım. Sevgiler!... ;)

    YanıtlaSil

İKİNCİ EL GİYİM AYAKKABI TAKI?