Bu Blogda Ara

18 Ocak 2011 Salı

Türkiyedeki Eskiciler :)

Bir çoğumuzun eskici dükkanı olmasa bile türkiyede satıyorum blog'umuzla eskicilere taş çıkartacak güzel bir ortam oluşturduk hep beraber. türkiyenin dört bir yanından garaj satışı yapmak isteyenler türkiyede satıyorum iletişim adresimiz (turkiyedesatiyorum@gmail.com) üzerinden davet istiyor. arşivimiz ikinci el, yeni ve vintage giyim kıyafet ayakkabı çanta çizme bot takı ve çeşitli aksesuarlar ile renkleniyor. kimimiz tek tek kimimiz toplu satış yapıyor. Genelde bayan giyim eşyası üzerine satışlarımız var ama ara sıra çocuk ve erkek giyim kıyafetleri ve ayakkabısı da ekliyoruz. Satış yazılarımızı eklerken türkiyede garage sale yazarlarından ricam;
ürününüzü öne çıkartacak 5-6 kelimeyi geçmeyen bir başlık, 5-6 etiket ve blog ile e-mail adresinizi yazıya ekleyin. Yazılarınıza yorum yapıldığında cevap verin ve ürünlerinizi sattığınızda bu blog üzerinden silin. bunları geçmiş yazılarınıza dönerek uygulayın.
Satışlarımızı bu şekilde hızlandırabiliriz. BOL SATIŞLAR!

Not: "Bloglarımız" menü sekmesinden "garaj satışı yapan" yazarlarımızın bloglarına ulaşılabilir. Lütfen birbirimizi izlemeye alalım destek açısından. Bu arada konuyla ilgili gözden kaçırdığım blog varsa lütfen iletişim adresimize blog adresinizi yollayın, hemen bloglarımız sayfasına eklenecektir.

5 yorum:

  1. Ben kendi kayıtlarımı düzenledim, daha ciciş fotolar yükledim herkesi Perfetto Shop'a beklerim:)
    Ben elimden geldiğince satış yapan arkadaşlarımı izlemeye alıyorum, yeni insanlar tanımak güzel.
    Böyle güzel bi ortamı bize sunduğunuz içinde size çok teşekkür ederim yeni ürünlerim eklenecek herkese bol kazançlar:):)

    YanıtlaSil
  2. Ayşegül davetiyeni gönderdim ;)

    YanıtlaSil
  3. ben dedıgınız sekılde tanıtımını yapmaya calıstım sattıgım urunlerın. urunlerımı paylasmanızı beklıyorum sıtede. eklemeye calıstım ama oldumu bılmıyorum lutfen yardımcı olur musunuz, çok acemıyım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://sanalpazarbontem.blogspot.com/

      Sil

İKİNCİ EL GİYİM AYAKKABI TAKI?